E fa'afefea ona fetu'una'i le tele o le mamafa o le fa'amulumulu

O mea faʻapipiʻi faʻamalosi i le faʻamamaina o stains eseese, ona o mea faʻamama eseese ma faigata, e manaʻomia le fetuunaʻi o le mamafa talafeagai e ausia ai taunuuga sili atu.Ae o nisi tagata faʻaoga e le iloa pe faʻafefea ona fetuunai le mamafa pe a faʻaogaina meafaigaluega.O se folasaga puupuu lenei mo tagata uma.

1. Fa'amama fa'amama maualuga: o le fa'atonu meafaigaluega e masani lava i le fa'atonuga fa'asolosolo e fa'aitiitia ai le mamafa, fa'asaga i le fa'asagaga e fa'atele ai le vai.O lo'o i ai ni eseesega eseese, e tatau ona tatou faitau ma le toto'a faatonuga talafeagai mo le fa'aogaina o meafaigaluega pe a fa'aogaina.E le gata i lea, e tatau ona i ai i luga ma fafo o le vai le pule faʻatonutonu pe a faʻafetaui, a leai e faigata ona faʻafetaui i le mamafa talafeagai.

E fa'afefea-e-fetu'i-le-omi-le tele-o-le-omi-washer-(1)

2. Pamu masini: vai lautele laulau mamafa i lalo o le nati fetuutuunai, faʻatulagaina i le pito i lalo o le nofoa paipa paipa pamu vai, o loʻo i ai se nut mafiafia punatotogo, e tatau ona e faʻaogaina se faʻamalo tatala poʻo se faʻamalosi malosi, faʻasolosolo faʻasolosolo. e fa'aitiitia ai le mamafa, fa'asaga i le fa'afeagai e fa'atele ai le mamafa.

3. Taʻavale taʻavale masini: e tele ituaiga masini fufulu masini masini, auala eseese o le faʻaogaina o meafaigaluega eseese.Tunnel taavale fufulu meafaigaluega i le faagaoioiga o meafaigaluega lautele e le minoi, o le taavale i totonu o le masini toso, lemu i totonu o le vaega o galuega, e tusa ai ma le polokalame faatonuga talafeagai e ausia ai le aafiaga faamamaina;reciprocating fufulu taavale o le tausia o le taavale e le minoi, o meafaigaluega e tusa ai ma se polokalame faapitoa i le nofoaafi reciprocating gaoioiga, ae o le faatinoga o le taavale fufulu faatonuga galuega faiga.

Fa'afefea-e-fetu'i-le-omi-le tele-o-le-omi-washer-(2)

E manaʻomia ona tatou faʻalogo i le faʻaogaina o masini fufulu masini masini, ae le o le maualuga o le faʻaogaina o le mamafa, o le sili atu lea o le faʻamamaina o le masini.Ma o le maualuga o le fetuunaiga o le mamafa pe a faʻaaogaina meafaigaluega, o le maualuga o manaʻoga mo le faʻatinoina o vaega ma le faʻamaufaʻailogaina o le masini, o le tau o le faʻaogaina o meafaigaluega o le a faʻatupulaia foi.O lea e tatau ai ona tatou faʻaogaina e tusa ai ma le ituaiga faʻamama e faʻafetaui lelei le mamafa.

O loʻo i luga e uiga i le maualuga o le faʻamamaina o masini masini faʻapipiʻi fetuunaiga, masini eseese i le fetuunaiga o le auala o loʻo i ai ni eseesega, e manaʻomia ona tatou suʻeina faʻapitoa faʻapitoa e malamalama pe siaki faatonuga talafeagai mo le faʻaogaina o meafaigaluega aʻo leʻi faʻaogaina meafaigaluega, ina ia aloese mai le faagaoioiga le talafeagai e aafia ai le faaaogaina o meafaigaluega.


Taimi meli: Aukuso-11-2022